Etusivu

Varmista laatu - ja olet mukana!

Syksy on yrityksessämme jokavuotista laatujärjestelmään kuuluvien asioiden viilaamista ja varmistelua. On hoitotyön prosessien tarkistamista, on totuttujen työtapojen kyseenalaistamista. On sisäistä ja ulkoista auditointia. On itse laatujärjestelmänkin kyseenalaistamista.

Hyvä että on. Varsinkn jos kaiken tällaisten asioiden kanssa painiskelun ainoa tavoite on oikeasti se, että se työ, jota teemme olisi mahdollisimman laadukasta. Huolellista ja varmisteltua, niin ettei asiakkaillemme, mutta ei myöskään meille tekijöille, sattuisi mitään pahaa. Että hoitotyön kohteena oleva ihminen saisi arvokkaan ja mahdollisimman hyvän hoidon ja kohtelun.

Varmista työsi laatu, niin olet sisällä. Sisällä rakentamassa ihmisen arvoista arkea ja selviytymistä. Jos puhe kutsumustyöstä onkin hieman ajan hampaan rasittamaa, hoitotyön yrittäjälle ja tekijälle voi "kirkkain otsin" asettaa isoimmaksi haasteeksi työn laadun jatkuvan kohottamisen.

Keski-Pohjanmaan Hoitopalvelulla on vuodesta 2008 saakka kokemusta näiden laatuasioiden kanssa painiskelusta, kun olemme sertifioituna yrityksenä systemaattisesti kehittäneet laatuamme. 


Reijo Niemelä
toimitusjohtajaTutustu tästä linkistä myös uuteen sähköiseen esitteeseemme

http://www.esitteemme.fi/kphoi/WebView/