Etusivu

Kevät tulee - punkit heräävät!

Kevään valo herättelee jälleen luontoa monin tavoin. Yksi osa heräävää luontoa ovat punkit. Tämänkertaisen poikkeuksellisen kevään vaikutus tähän nimenomaiseen asiaan onkin mielenkiintoinen. Tuleeko punkkeja esiintymään enemmän kuin normaalitalven jälkeen, vai vähemmän. Jää nähtäväksi!

Joka tapauksessa Keski-Pohjanmaan Hoitopalvelu on jälleen valmistautumassa punkkibussikiertueeseen. Tarvetta kiertueelle on selvästikin olemassa. Viime vuoden tiedot kertovat jälleen uusista tartuntatapauksista.  Aikataulumme on valmistunut ja löytyy näiltä sivuilta.

Toisaalta rokotuksen hankkiminen on täysin vapaaehtoinen asia, eikä tätä punkkiasiaa ole yhtään syytä hysterisoida. Tosiasia on punkkien vaarallisuus ja tosiasia on sekin, että rokotuksen hankkiminen on ainoa keino varautua puutiaisaivotulehdusta vastaan. Se joka nämä tosiasiat tunnustaa ja kokee asian itselleen ja läheisilleen tärkeäksi, osaa myös tehdä omalla kohdallaan päätöksen. Ottaa tai jättää ottamatta rokotus.

Keski-Pohjanmaan Hoitopalvelu on edelläkävijä liikkuvan rokotusklinikan toiminnassa Suomessa. Aloitimme tämän palvelumuodon vuonna 2005. Haluamme edelleen palvella rannikon asukkaita, muun toimintamme ohella tälläkin turvallisuutta tuottavalla tavalla.

Sivuiltamme löytyy hyödyllistä tietoa punkeista, samoin linkkejä kiinostaville sivuille.

Tervetuloa taas punkkibussin vastaanotolle!


Reijo Niemelä
toimitusjohtajaTutustu tästä linkistä myös uuteen sähköiseen esitteeseemme

http://www.esitteemme.fi/kphoi/WebView/