Keski-Pohjanmaan Hoitopalvelun blogi

Nyt on punkkirokotusten aika – ottakaa ihmeessä rokotus!

8.5.2018
Reijo Niemelä, toimitusjohtaja

Kevät on Keski-Pohjanmaan Hoitopalvelussa erityisen liikkuvaa työnteon aikaa. Kuljemme nimittäin pitkin Pohjanmaan rannikkoa Kristiinankaupungista Kemiin ja sisämaahankin aina Kainuuseen saakka tarjoamassa ihmisille rokotuksia... Lue lisää »

Keski-Pohjanmaan Hoitopalvelu Oy - 25 vuotta ihmisen ehdoilla

30.1.2018
Reijo Niemelä, toimitusjohtaja

Mistä on kulunut 25 vuotta? Vuodesta 1993! Millaisessa Suomessa silloin elettiin? Rankan laman polvilleen, miltei kanveesiin, pudottaman kansan Suomessa! Taisi silloinen arkkipiispakin kehottaa, että olisiko nyt suomalaisten aika mennä polvilleen?... Lue lisää »

Päin tuulta - valoa kohti

2.1.2018
Reijo Niemelä, toimitusjohtaja

Uuden edessä olemme aina enemmän tai vähemmän epävarmoja. Vain pieni osa asioista on sellaisia, että tiedämme niiden toteutuvan ajatellulla tavalla. ”Ennustaminen on vaikeaa, varsinkin tulevaisuuden”, sanoi jo aikoinaan... Lue lisää »

Joulukirje asiakkaillemme

13.12.2017
Terttu ja Reijo Niemelä

Lämmin Joulutervehdyksemme, arvoisa asiakkaamme! Onkohan milloinkaan sotien jälkeen puhuttu itsenäisyyden hankkimisesta niin paljon kuin tänä vuonna. On ollut syytäkin puhua, onhan rakas isänmaamme selvinnyt itsenäisenä kokonaiset 100... Lue lisää »

"Sydänpuoli säätä vasten"

5.12.2017
Reijo Niemelä, toimitusjohtaja

Suomalaisen kansallistunnon mestaritulkki Kari Tapio kertoo eräässä laulussaan rakennuspuuhista isän kanssa. Ulkovajaa laudoittaessaan isä ohjeisti apulaiselleen pikkupojalle: ”Muista aina poika, lauta sydänpuoli säätä vasten. Silloin... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 Seuraava »

Suosittele meitä