Keski-Pohjanmaan Hoitopalvelun blogi

Joulukirje asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme

19.12.2018
Terttu ja Reijo Niemelä

Joulun aikaan pohditaan tärkeitä asioita. Joulu haastaa kääntämään arkiajattelun ja arkimenon vaakatason pystysuoraksi, miettimään olennaisia. Olisiko tämä tärkeä kysymys: Mikä se on se oikein tärkeä asia? On trendikästä puhua... Lue lisää »

Soitea ja Sotea

8.6.2018
Reijo Niemelä, toimitusjohtaja

Sosiaali- ja terveyspalvelualan kokonaisuudistusta Sotea on Suomessa väännetty ja käännetty melkein joka kiveä myöten jo ainakin yhden kymmenen vuoden ajan. Hallituksella on kova kiire saada vihdoin tämä asia maaliin. Opposition tavoite... Lue lisää »

Nyt on punkkirokotusten aika – ottakaa ihmeessä rokotus!

8.5.2018
Reijo Niemelä, toimitusjohtaja

Kevät on Keski-Pohjanmaan Hoitopalvelussa erityisen liikkuvaa työnteon aikaa. Kuljemme nimittäin pitkin Pohjanmaan rannikkoa Kristiinankaupungista Kemiin ja sisämaahankin aina Kainuuseen saakka tarjoamassa ihmisille rokotuksia... Lue lisää »

Keski-Pohjanmaan Hoitopalvelu Oy - 25 vuotta ihmisen ehdoilla

30.1.2018
Reijo Niemelä, toimitusjohtaja

Mistä on kulunut 25 vuotta? Vuodesta 1993! Millaisessa Suomessa silloin elettiin? Rankan laman polvilleen, miltei kanveesiin, pudottaman kansan Suomessa! Taisi silloinen arkkipiispakin kehottaa, että olisiko nyt suomalaisten aika mennä polvilleen?... Lue lisää »

Päin tuulta - valoa kohti

2.1.2018
Reijo Niemelä, toimitusjohtaja

Uuden edessä olemme aina enemmän tai vähemmän epävarmoja. Vain pieni osa asioista on sellaisia, että tiedämme niiden toteutuvan ajatellulla tavalla. ”Ennustaminen on vaikeaa, varsinkin tulevaisuuden”, sanoi jo aikoinaan... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 Seuraava »

Suosittele meitä