Keski-Pohjanmaan Hoitopalvelun blogi

Joulukirje asiakkaillemme

13.12.2017
Terttu ja Reijo Niemelä

Lämmin Joulutervehdyksemme, arvoisa asiakkaamme! Onkohan milloinkaan sotien jälkeen puhuttu itsenäisyyden hankkimisesta niin paljon kuin tänä vuonna. On ollut syytäkin puhua, onhan rakas isänmaamme selvinnyt itsenäisenä kokonaiset 100... Lue lisää »

"Sydänpuoli säätä vasten"

5.12.2017
Reijo Niemelä, toimitusjohtaja

Suomalaisen kansallistunnon mestaritulkki Kari Tapio kertoo eräässä laulussaan rakennuspuuhista isän kanssa. Ulkovajaa laudoittaessaan isä ohjeisti apulaiselleen pikkupojalle: ”Muista aina poika, lauta sydänpuoli säätä vasten. Silloin... Lue lisää »

Ethän jätä minua!

10.11.2017
Reijo Niemelä, toimitusjohtaja

Olin alle kouluikäinen. Muistan kristallinkirkkaasti, kun olimme kahdestaan äidin kanssa metsässä marjastamassa. Etäältä kuului risujen raksahtelua ja kalinaa. Pelotti. En osannut ajatella, että miehiä oli metsällä ja he todennäköisesti... Lue lisää »

"Ikäpolvet yhdessä"

2.10.2017
Reijo Niemelä toimitusjohtaja

”Ikäpolvet yhdessä” Jokasyksyistä Vanhusten viikkoa vietetään maassamme 1.-8.10.2017 teemalla ”Ikäpolvet yhdessä”. Myös oma yrityksemme on pyrkinyt noteeraamaan tämän teemaviikon erilaisin tapahtumin ja... Lue lisää »

Yhteisö on enemmän

20.9.2017
Reijo Niemelä, toimitusjohtaja

Lähestymme Suomi 100 -juhlavuoden H-hetkeä. Jokaisella meistä on lupa tuntea ilonsekaista jännitystä tulevasta juhlasta. Kollektiivinen kansallistunne saa nyt jos koskaan näkyä ja tuntua. Järjellisissä ja rauhanomaisissa raameissa... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 Seuraava »

Suosittele meitä