Hoito-osasto Kotipolku tarjoaa mm. saattohoitoa ja kuntoutusta Kokkolassa

Keski-Pohjanmaan Hoitopalvelu Oy avasi vuonna 2006 Kokkolan Terapiatalossa sijaitsevan hoito-osaston nimeltään Kotipolku. Hoito-osastolla asiakkaan hoitaminen perustuu aina hoitosopimukseen ja -suunnitelmaan, jonka yhteydessä selvitetään mahdollisesti tarvittavat maksusitoumukset.

Toiminta-ajatuksena asiakaslähtöisyys

Hoito-osasto Kotipolku tarjoaa yksilöllistä ja ammattitaitoista sairaanhoitoa, hoivaa ja huolenpitoa ympärivuorokautisesti. Palvelujen tuottamisesta vastaa osaava ja yksilölliseen hoitotyöhön sitoutunut terveydenhuollon koulutuksen saanut henkilökunta. Hoito-osaston lääketieteellisestä hoidosta vastaa lääkäri.

Hoito-osastolla laitosluvat

Hoito-osasto Kotipolun toiminta perustuu nykyisin Valviran myöntämiin sairaalatoiminnan ja kuntoutustoiminnan laitoslupiin. Hoito-osasto Kotipolku tarjoaa myös sotavammalain mukaisia palveluita sotainvalideille ja sotaveteraaneille Valtiokonttorin maksusitoumuksella. Hoito-osasto Kotipolku tekee tiivistä yhteistyötä julkisen sektorin kanssa.

Osastohoidon palvelut

  • Sotavammalain mukaiset palvelut
  • Saattohoito
  • Kuntoutustoiminta sairaalajakson jälkeen
  • Vuodeosastohoito terveyskeskuksen maksusitoumuksella

Osastohoitojakson kustannukset

Osastohoitojaksolle on mahdollista neuvotella maksusitoumus asiakkaan kotikunnan terveyskeskukselta, vakuutusyhtiöltä tai Valtiokonttorilta. Hoitojaksolle voi tulla myös yksityisesti, jolloin asiakas itse vastaa hoidon kustannuksista.

osastohoito

Kysy lisää!

Maksusitoumuksista ja osaston paikkatilanteesta tietoa antavat Hoito-osasto Kotipolun yksikönjohtaja Maija-Leena Vuolle puh. 044 7311 340 ja vastuuhoitaja Ulla Kero, puh. 044 7311 371.

Yhteystiedot

Hoito-osasto Kotipolku
Sairaalakatu 2d
67100 KOKKOLA

Puh. 044 7311 371, 044 7311 372
Fax 06 822 3948

Suosittele meitä

Facebook Twitter 6Jaa